Over

Wij doen onderzoek bij mannen en vrouwen met een kinderwens, zwangere vrouwen, hun partners en jonge ouders met een baby van 6 maanden of jonger, woonachtig in Nederland, die al hun ervaringen, zowel positieve als negatieve, rondom de Corona uitbraak met ons hebben gedeeld. Op deze manier hopen wij meer inzicht te krijgen in wat jonge (toekomstige) ouders kan helpen in dergelijke lastige tijden. In de eerste ronde hebben al onze deelnemers een vragenlijst, die op hun situatie van toepassing is, ingevuld.

Wij willen, net als onze internationale partners, onze participanten opnieuw vragen hoe ze de coronacrisis beleven. De coronacrisis is van lange duur en alleen al door participanten een paar vervolgvragenlijsten te laten invullen kunnen we erachter komen wat zo’n langdurige crisis doet met mensen rond de perinatale periode.

Ook willen we inzicht krijgen in hoe het gaat met alle ouders en hun baby’s. Daarom wordt er als de baby rond de 6 maanden oud is, een vragenlijst gestuurd, die specifiek gericht is op het eerste half jaar van de baby’s.

Wie doen er allemaal mee?

Wij zijn nog steeds op zoek naar participanten in ons onderzoek!


Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: